Jobba med oss

Värdefulla eller känsliga föremål samt teknisk utrustning är vår specialitet. Med 50 års erfarenhet av transporter, hantering och förvaring kan vi bistå i många olika typer av projekt. Med representation runt om i Norden och uppdrag över hela världen arbetar MTAB med föremål som behöver extra omsorg i hanteringen.Vi söker

Marknadskoordinator / Digital kommunikatör

Har du några års erfarenhet av mångsidigt marknadsföringsarbete med inriktning mot digital kommunikation och känner dig redo att anta nya utmaningar? Vi söker nu en marknadskoordinator/digital kommunikatör till vårt huvudkontor i Järfälla (Stockholm).

OM TJÄNSTEN
MTAB är en familjär, säljdriven och kreativ arbetsplats som aldrig står stilla. Som marknadskoordinator hos oss är du en prestigelös, kreativ, utåtriktad och noggrann person som på ett strukturerat sätt ansvarar för marknadsaktiviteter och kommunikation. Du kommer ges möjlighet att vara med från idé till genomförande och kommer vara den som säkerställer rätt tonalitet samt att vi når rätt målgrupper.

Du kommer vara MTAB:s ”Inhouse/kommunikationsavdelning” och måste därmed ha ett eget driv och tillräckliga kunskaper för att självständigt kunna genomföra dina arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta för hela MTAB vilket innebär att du kommer hjälpa alla de nordiska länderna i dessa frågor.

Du ansvarar för att producera, koordinera och utföra våra marknadsföringsaktiviteter och riktad kommunikation. Du tycker att det är kul att få komma med nya idéer och förslag. I din roll kommer du bland annat sköta allt från layout/formgivning, produktion av text och bildmaterial till att administrera och uppdatera webbplatser och sociala medier.

Vi ser att du är en effektiv och träffsäker skribent som är lyhörd för målgrupper och användarbeteenden. Du är nyfiken på trender och nyheter, känner dig hemma i digitala verktyg och plattformar. Vi ser även att du är kreativ, analytisk och ser vikten av att ta avstamp i värdegrund och andra styrande dokument i ditt arbete.

Denna roll rapporterar direkt till CEO och kommer därmed även att ha en administrativ och koordinerande funktion i ledningsgruppsarbetet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är

 • Produktion av text och bild till MTAB:s hemsida och sociala kanaler
 • Publicering av material på webbplatser och sociala medier
 • Administration och uppdatering av webbplatser och sociala medier
 • Säkerställa/fånga upp leadsgenerering från webbplatser och sociala medier
 • Produktion av korta och längre texter anpassade efter målgrupp
 • Enklare redigering av foton
 • Beställare av kommunikations- och marknadstjänster/produkter
 • Bistå CEO kopplat till de administrativa delarna i ledningsgruppsarbetet

Vi söker dig som

 • Har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring/kommunikation och/eller grafisk formgivning, eller annan jämförbar utbildning
 • Har några års erfarenhet av marknadsföringsarbete med inriktning digital kommunikation
 • Kan skapa målgruppsanpassad grafisk design i text, bild med en klar känsla för färg och form
 • Arbetar obehindrat i Photoshop/Illustrator/Indesign samt kan redigera hemsidor i WordPress 
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Meriterande

 • Kunskaper i norska, danska eller finska

Om rekryteringsprocessen:
CV och portfolio skickar du till hr@mtab.se senast 2022-06-05. Då vi håller intervjuer löpande kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Lön: Fast lön
Placeringsort: Järfälla (med viss möjlighet till hemarbete)
Anställningsform: Heltid/Tills vidare (vi tillämpar 6 månaders provanställning)
Tillträde: Snarast

____________________________________________________________________

Till vår affärsområde Fine Art söker vi just nu en koordinator med erfarenhet från att driva projekt och med konstintresse. Vi erbjuder ett omväxlande arbete i stundtals högt tempo med trevliga kollegor och arbetsplats i vårt helt nya kontor i Stockholm (Järfälla).

För mer information om tjänsten läs här.

Är du intresserad av att bli en del av MTAB så är du varmt välkommen att kontakta oss på hr@mtab.seLåt oss lösa dina logistikutmaningar

Kontakta oss