Konsultation

Oavsett om du ska importera ett enskilt verk, planera transporterna av en vandringsutställning eller säkerställa leveranser av känslig medicinteknik så har MTAB kunskap och erfarenhet för att bistå dig i planeringen. MTAB:s medarbetare hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just dina behov.

Vår erfarenhet din säkerhet

Med drygt 50 års erfarenhet av känsliga och värdefulla föremål har MTAB byggt upp en gedigen kunskap kring olika utmaningar och lösningar. Vår erfarna och kompetenta personal kan på olika sätt bidra i planering, utbildning, produktion eller vid frågor av juridisk karaktär som vid importer och exporter. Genom att nyttja MTAB:s långa erfarenhet skapas förutsättningar att få tillgång till den kompetens du behöver, när du behöver den.


Kontakta oss

Inom konsultation erbjuder vi

En logistikpartner längs hela vägen

Före

Vi planerar, strukturerar, konstruerar packmaterial och hanterar logistikflöden. Vi funktionstestar, konfigurerar och packar för säker transport.

Under

Med specialutformade fordon och utbildad personal transporterar vi känsligt gods i Norden och hela världen.

Efter

Vi säkerställer att dina föremål når hela vägen fram till användning genom tjänster som uppackning, installation och positionering. Vi erbjuder även bortforsling samt återvinning av emballage.


Ola Runefall

Koordinator, FineArt
fineart.se@mtab.se


Låt oss lösa dina logistikutmaningar

Kontakta oss