HighTech Logistics

Fullservice
för högt ställda krav

HighTech Logistics är fullservicelösningar för känslig, tung, avancerad och skrymmande teknisk utrustning. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att möta våra kunders behov hela vägen från produktion till installation, såväl själva transporterna som före och efter transport genom packning och lagerhållning samt konfigurations- och installationstjänster samt återvinning.

Kundfokus för att säkerställa din optimala lösning

Vi vet att känslig teknisk utrustning kommer i olika former och storlekar. Specialtillverkad medicinteknik, skrymmande datorrack och volymprodukter kräver alla sina individuella lösningar. Att kunna konfigurera, lagerhålla och samtransportera såväl som att positionera, installera och testa är alla tjänster som skapar mervärde för våra kunder.

Med specialutformade lastbilar och utbildad personal genomför vi oemballerade transporter av känslig teknisk utrustning för många olika segment bl.a. medicinteknik, IT, kassaskåp och copy. Utifrån dina behov utformar vi lösningar som underlättar för dig och din kund.

MTAB är medlemmar i


Brancher vi arbetar med

Medicinteknik

Att hantera medicinteknisk utrustning som röntgensystem och tandläkarutrustning kräver varsam hantering och stor teknisk kunskap.

Copy och print

När vi hanterar och installerar er tekniska utrustning för kontor eller grafisk industri skapas en väl sammansatt transportkedja, från beställning till maskin i drift.

It och telekom

För transport av IT-utrustning och datautrustning använder vi våra specialanpassade lastbilar.

Bank och säkerhet

Vi har stor vana av att hantera bankomater, saldoskrivare, självserviceterminaler, sedelhanteringsmaskiner och säkerhetsskåp.


Vi arbetar bland annat med

”Vi har använt MTAB som lager- och logistikpartner sedan 2006. MTAB är en strategisk viktig leverantör, och tack vare samarbetet har vi smidiga lösningar för att förse våra kunder med våra högkvalitativa produkter inom strömförsörjnin, övervakning och säkerhet.”

Håkan Blumenthal – Odelco

“ Samarbetet med MTAB fungerar bra, när behov av nya pallplatser uppstått eller vi behövt få in och ut materialet från MTAB så har arbetet gått friktionsfritt.   

Det är enkelt att kommunicera med MTAB.”

Peter Ahlstedt – Getinge

En logistikpartner längs hela vägen

Före

Vi planerar, strukturerar, konstruerar packmaterial och hanterar logistikflöden. Vi funktionstestar, konfigurerar och packar för säker transport.

Under

Med specialutformade fordon och utbildad personal transporterar vi känsligt gods i Norden och hela världen.

Efter

Vi säkerställer att dina föremål når hela vägen fram till användning genom tjänster som uppackning, installation och positionering. Vi erbjuder även bortforsling samt återvinning av emballage.

Ella Ljunglöf

Ella Ljunglöf

High Tech Team leader
hightech.se@mtab.se


Låt oss lösa dina logistikutmaningar

Kontakta oss