Transport

När du behöver förflytta känsliga föremål eller teknisk utrustning vet du att MTAB är rätt för jobbet. För oss handlar inte transporter bara om att förflytta en sak från A till B. För oss är hur transporten genomförs centralt.

Vi tar ansvar

Vi vet att handhavande, fordonens utformning, emballage och miljö alla är delar i en lyckad transport. Vi vet också att planeringen, uppföljningen och arbetssättet är avgörande för hur resultatet blir. När du anlitar MTAB vet du att vi tar ansvar för hela processen och hela vägen till slutpositioneringen.

MTAB:s närvaro runt om i Norden, med ett väl uppbyggda linjenät, innebär att vi kan transportera även känsligt gods på ett effektivt sätt. Självklart erbjuder vi separata transporter och specialtransporter runt om i världen.


Kontakta oss

Inom transport erbjuder vi

En logistikpartner längs hela vägen

Före

Vi planerar, strukturerar, konstruerar packmaterial och hanterar logistikflöden. Vi funktionstestar, konfigurerar och packar för säker transport.

Under

Med specialutformade fordon och utbildad personal transporterar vi känsligt gods i Norden och hela världen.

Efter

Vi säkerställer att dina föremål når hela vägen fram till användning genom tjänster som uppackning, installation och positionering. Vi erbjuder även bortforsling samt återvinning av emballage.


Ella Ljunglöf

Koordinator, High Tech
hightech.se@mtab.se


Låt oss lösa dina logistikutmaningar

Kontakta oss